Lyhyt demonstraatio winscp:n käytöstä:

Ohjelman käynnistymisen jälkeen tulee näkyviin kirjautumisikkuna, johon pitää syöttää palvelimen nimi, käyttäjätunnus ja salasana. Lisäksi on hyvä tarkistaa että tiedonsiirtotapana on SFTP.

Ensimmäisellä yhteyskerralla ohjelma pyytää hyväksymään suojatun siirtoyhteyden suojausavaimet.

Jonka jälkeen ohjelma avaa näkymän jossa vasemmalla puolella näkyy oman tietokoneen oletushakemisto ja oikealla puolella listaus käyttäjien kotisivuhakemistoista palvelimella. Näistä valitset omasi ja siirryt sinne tuplaklikkaamalla hiirellä sen hakemistonimen päällä.

Tämän jälkeen näet oman kotihakemistosi sisällön ja voit kopioida tiedostoja sinne omalta koneeltasi tai päinvastoin.

/opt/webdata/webroot/wiki/data/pages/help/sftp_windows.txt · Viimeksi muutettu: 2011/10/11 14:40 (ulkoinen muokkaus)
[unknown button type]

Jollei muuta ole mainittu, niin sisältö tässä wikissä on lisensoitu seuraavalla lisenssillä: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported