Uuden blogin luonti

Jos haluat luoda itsellesi uuden blogin, sinun pitää ensin luoda itsellesi tunnus blog ohjelmistoon ja sinun pitää olla kirjautuneena blogiohjelmistoon. Mene blogi ohjelmiston etusivulle jonka oikeassa reunassa näkyy Create a new blog toiminto, jonka avulla pääset tekemään itsellesi uuden blogin.

Valitsemalla blogi ohjelmsito etusivulta Create a new blog toiminnon saat eteesi seuraavanlaisen näkymän jossa sinun pitää valita blogin nimi (blog name) ja valita sopiva otsikko (blog title) joka näkyy blogisivujesi yläreunassa. Jokainen blogi saa oman hakemistonsa osoitteen http://personal.lut.fi/blogs/ alta ja kahta saman nimistä blogia ei voi olla, otsikkona voi olla mitä vain.

Painettuasi Create blog nappia sinun pitäisi saada eteesi lyhyt ilmoitus blogin luomisesta, ilmoitus näyttää seuraavanlaiselta.

Näytöllä olevasta blog linkistä voit siirtyä suoraan omaan blogiisi jonka pitäisi näyttää juuri luotuna seuraavanlaiselta.

Seuraava vaihe on alkaa kirjoittelemaan blogiin ensimmäistä juttua, mahdollisesti haluat myös poistaa esimerkkikirjoituksen ja kommentin

/opt/webdata/webroot/wiki/data/pages/help/blogs_uusi_blog.txt · Viimeksi muutettu: 2011/10/11 14:40 (ulkoinen muokkaus)
[unknown button type]

Jollei muuta ole mainittu, niin sisältö tässä wikissä on lisensoitu seuraavalla lisenssillä: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported