Uuden blogin aloitus

Blogin aloitus alkaa menemällä osoitteeseen http://personal.lut.fi/blogs/ jolloin näet tämän kaltaisen näkymän:

Ensimmäinen asia joka pitää tehdä on luoda sinulle tunnus blog sovellukseen, se tapahtuu kirjautumalla blog ohjelmistoon (wordpress-mu) sisään näkymän oikeassa reunassa olevalla Log in toiminnolla. Kirjautumisruutu näyttää seuraavanlaiselta:

Kirjautuminen tehdään valitsemalla Login with Shibboleth toiminto, username ja password kenttiin ei tarvitse kirjoittaa mitään eikä Log In nappia tarvitse painaa. Jos et ole viimeisen 8 tunni nsisään käyttänyt samasta koneesta yliopiston single sign on autentikointia niin saat näkyviin seuraavan näkymän johon syötät yliopiston käyttäjätunnuksesi ja salasanasi:

Jos olit jo kirjautuneena single sign on autentikointiin jonkin muun sovelluksen yhteydessä niin silloin edellistä näkymää ei näytetä ja sovellus luo sinulle tunnuksen blog järjestelmään ja näyttää seuraavankaltaista näkymää:

tämän jälkeen voit luoda itsellesin uuden blogin, sitä varten sinun pitää olla kirjautuneena blogiohjelmistoon ja siirtyä blog ohjelmiston etusivulle osoitteeseen http://personal.lut.fi/blogs/

/opt/webdata/webroot/wiki/data/pages/help/blogs_tunnuksen_luonti.txt · Viimeksi muutettu: 2011/10/11 14:40 (ulkoinen muokkaus)
[unknown button type]

Jollei muuta ole mainittu, niin sisältö tässä wikissä on lisensoitu seuraavalla lisenssillä: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported