Ohjaajat

Me olemme tämän syksyn 2020 LUMA-virtuaalikerhon ohjaajat. Hyppää kanssamme tälle jännittävälle, tieteen täyteiselle seikkailulle! ilmoittautumaan pääset täältä: https://www.lyyti.in/LUMAvirtuaalikerho_syksy2020 .

Odotamme innolla uusien kerholaisten eli teidän tapaamista! Nähdään kerhossa 🙂

 

Moikka, mun nimi on Anna ja olen yksi Luma-tiimin jäsenistä!  Opiskelen ympäristötekniikkaa LUTissa ja tuon meidän tiimiin sekä kerhoihin kestävän kehityksen näkökulmaa. Pidän lähes kaikesta urheilusta ja olen aina innokas kokeilemaan uusia lajeja! Omia pitkäaikaisimpia harrastuksiani ovat uinti ja pesäpallo. Jos joku miettii, niin mun lempiruoka on sushi, nam!

 

 

 

 

 

MoikkaOlen Laakkosen Petra ja opiskelen LUT:illa Laskennallisen tekniikan ja analytiikan diplomi-insinööriksi kolmatta vuotta. Harrastan aktiivisesti pesäpalloa ja sen oheisharjoittelua. Lempiruokani on tortillat ja suosikki värini on ehdottomasti sininen. LUMA-keskuksen markkinointiassistenttina olen toiminut vuoden. 

 

 

 

 

 

HeipsOlen Nina ja opiskelen konetekniikan insinööriksi LAB:lla kolmatta vuotta. Lemppari ruokani on sushi ja lempivärini vaihtelee päivittäin. Kesällä parasta on suppaileminen ja kauniit kesäillat. LUMA-keskuksen assarina olen toiminut vuodesta 2019 ja päässyt todella mielenkiintoisiin projekteihin osallistumaanHuippua tänä kesänä oli olla suunnittelemassa ja toteuttamassa kesäkuun virtuaalikerhoa.