Ohjaajat

Tämän kesän LUMA-tiimi on huikea ja täynnä energiaa! Odotamme innolla kesän kerholaisten tapaamista ja virtuaalitiedekerhon alkamista. Kesällä 2020 ohjaajina toimivat Nina, Anna ja Petra.

 

Nina Herttuainen

Moikka!

Olen Nina ja opiskelen konetekniikan insinööriksi LAB:lla. Olen 36- vuotias. Lemppari ruokani on sushi ja lempivärini vaihtelee päivittäin. Kesällä parasta on suppaileminen.

 

 

 

 

Anna Luukka

Moi kerholaiset!

Mun nimi on Anna, opiskelen ympäristötekniikkaa LUT:issa ja toimin tänä kesänä yhtenä LUMA-virtuaalikerhon vetäjänä. Tykkään urheilla paljon ja olen aina innokas kokeilemaan uusia lajeja! Lempilajit ovat kuitenkin uinti ja pesäpallo. Lempiruuan kanssa oon samoilla linjoilla Ninan kanssa, eli lempiruokani on sushi, NAM! Jos herkuista puhutaan, niin jäätelö on kyllä ihan ykkönen.

 

 

 

Petra Laakkonen

Helou!

Mun nimi on Petra ja opiskelen Laskennallisen tekniikan ja analytiikan diplomi-insinööriksi LUT:issa.   Ikää multa löytyy 20 vuotta ja lempiruokani on ehdottomasti kanapasta.  Suosikki värinä suosin sinisen eri sävyjä ja kesällä tykkään syödä jäätelöä ja pelata pesäpalloa.