FGJ Lappeenranta 2014 on siirtynyt bunkkereihin

Initin ja LUT Tietotekniikan yhteistyönä järjestämä Finnish Game Jam -tapahtuma keräsi viikonlopun ajaksi 46 ihmistä koodailemaan pelejä. Tiimejä oli tänä vuonna 12 ja valmiita projekteja syntyi lopulta 10. FGJ Organisaatio sponsoroi lauantai-iltana kaikille pizzat tai kebabit ja FGJ Bussi kävi erittäin pikaisella vierailulla ja sen seurauksena Dome.fi löytyy postia meistä. Myös LUTES kävi kahteen otteeseen haastattelemassa jammaajia. Kuvia meiltä ja muualta voi käydä töllistelemässä täältä.

Pelejä pääse kokeilemaan täältä.

Init kiittää. Nähdään taas ensi vuonna!

Posted in Uncategorized | Comments Off on FGJ Lappeenranta 2014 on siirtynyt bunkkereihin

FGJ Lappeenranta 2014

Finnish Game Jam 2014 tulee taas ja peräti 12 eri paikkakunnalla tammikuun toiseksi viimeisellä viikonloppuna 24-26.1.2014. Tarkoituksena on tehdä peli tai toimiva prototyyppi 48 tunnissa. Lappeenrannassa järjestelyt hoitaa Init ja tapahtumasta on saatavilla myös 5 op. kurssisuoritus LUT:n ja Saimian opiskelijoille. Kyseessä siis code camp/lanit -tyyppinen tapahtuma eli oma kone mukaan ja nettikaapelia. Tapahtuma on avoin kaikille halukkaille ja rekisteröityä voit täältä.

Jammailupaikka tänä vuonna on Kellari. Ensimmäisenä päivänä myös saunomismahdollisuus, joten pyyhe mukaan.

Lisätietoa yms.:
GGJ/FGJ Lappeenranta -esittelysivu
Fb-tapahtumasivu
Kurssi

Posted in Uncategorized | Comments Off on FGJ Lappeenranta 2014

FGJ Lappeenranta 2013 tuotti 12 peliä viikonlopun aikana

Initin ja LUT Tietotekniikan kanssa järjestämä Finnish Game Jam -tapahtuma keräsi viikonlopun ajaksi 50 ihmistä koodailemaan pelejä. Tänä vuonna tapahtuma pidettiin yliopiston mikroluokkissa Tieto-sähkötalossa. Kaksitoista tiimiä oli tekemässä pelejä sydänpulssiteemalla ja pelejä kehitettiin yhtä monta kappaletta. Pelejä pääse kokeilemaan täältä.

FGJ -facebooksivulla kuvia sunnuntailta.

Init kiittää. Nähdään taas ensi vuonna!

Posted in Uncategorized | Comments Off on FGJ Lappeenranta 2013 tuotti 12 peliä viikonlopun aikana

Finnish Game Jam -intensiivikurssin aloitusluento

Ohjeistusluento kurssille ma 21.1.2013
Paikkana LUT kampus Lappeenrannassa, luentosali YO205 (YO-talon yläkerta), klo 12:00
Luennoitsijoina:

• Pelibisneksestä yleisesti, FGJ Lappeenrannan organisoinnista ja kurssin suorittamisesta: Jussi Kasurinen, LUT.
  • Pelien suunnittelusta: Jani Rönkkönen, Seepia Games.
  • Miten valmistaudun Game Jamiin?: Markku Painomaa, INIT.

SOCES-projekti, Finnish Game Jam -intensiivikurssisivut

Posted in Uncategorized | Comments Off on Finnish Game Jam -intensiivikurssin aloitusluento

Finnish Game Jam 2013

Finnish Game Jam 2013 järjestetään tänä vuonna 11 eri paikkakunnalla tammikuun toiseksi viimeisellä viikonloppuna 25-27.1.2013. Tarkoituksena on tehdä peli tai toimiva prototyyppi 48 tunnissa. Lappeenrannassa järjestelyt hoitaa Init ja tapahtumasta on saatavilla myös 4 op. kurssisuoritus LUT:n ja Saimian opiskelijoille. Tapahtuma on avoin kaikille halukkaille ja rekisteröityä voit täältä.

Jammailupaikaksi on varmistunut LUT Tieto-sähkötalon kellariluokat 6216-6218. Ensimmäisenä päivänä myös saunomismahdollisuus samaisen rakennusvaiheen kattokerroksessa.

GGJ/FGJ Lappeenranta -esittelysivu
FGJ-facebooksivu

Posted in Uncategorized | Comments Off on Finnish Game Jam 2013

Harrastemessut 2012

LTKY:n kerhojen harrastemessut järjestetään ke 26.9 LUT:n ja YO-talon aulatiloissa. Initin pöytä tulee olemaan yliopiston aulassa ja esittelyssä on Itävallan Hagenbergin FGJ 2012 – tapahtumassa koodailtu Super Hangover ja mahdollisesti myös Sommerkopter.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Harrastemessut 2012

FGJ Lappeenranta: 10 peliä 48h tunnissa

Init:n järjestämä FGJ Lappeenranta saattoi noin 50 pelikehityksestä kiinnostuneet tekemään pelejä Ylioppilastalon Kellariin 48h tunniksi. Hyppysellisellinen taitoa ja kasallinen naurua siivittävät kymmenen pelin syntyyn. Pelit löytyvät alla olevasta linkistä.

FGJ Lappeenrannan voittajaksi valittiin Struggles of Frank. Tuomareina toimivat Jani Rönkkönen (Seepia Games) ja Jani Tietäväinen (Octo3 ja Seepia Games)

Init kiittää kaikki osallistuneita onnistuneesta tapahtumasta.

Posted in Uncategorized | Comments Off on FGJ Lappeenranta: 10 peliä 48h tunnissa

FGJ Lappeenranta

Finnish Game Jam järjestetään 8 paikkakunnalla 27-29.1.2012. Tarkoituksena on tehdä 48 tunnissa peli tai -proto. Tapahtuman yhteyteen on kurssit LUT sekä Saimian puolelta. Tapahtuma on avoin ja rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa:
www.finnishgamejam.fi

FGJ Lappeenrannan järjestää init. Lisätietoja voi kysellä irkissä: #init @ircnet tai email: juho.toivonen@lut.fi

Posted in Uncategorized | Comments Off on FGJ Lappeenranta

Tapaaminen tiistaina 4.11. klo 16.00 LUTES-huoneessa

Käsitellään FGJ:ta, miten asiat hoidetaan sen suhteen. LUTES-huone sijaitsee pääaulassa Aalef-kirjakaupan vieressä.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Tapaaminen tiistaina 4.11. klo 16.00 LUTES-huoneessa

Kutsu Initin syyskokoukseen 27.11.2011

Initin kokouskutsu. Paikka: yliopiston huone 4434 eli Clusterin Kiltahuone. Aika: 27.11.2011 klo 17:00

Liitteet 1 ja 2