Foxit Reader – vähän parempi PDF selausohjelma

Adobe Acrobat readerissä on perinteisesti ollut yksi ikävä ominaisuus, tai oikeastaan se puute. Sillä ei voi tallentaa täydettyjä pdf lomakkeita itselleen talteen, tähän on tarvinnut maksullisen pro version.

Foxit Reader on silloin hyvä vaihtoehto, varsinkin kun se on ilmainen ja kenen tahansa ladattavissa. Ilmaisuuden lisäksi Foxit Reader voi sekä tallentaa täytettyjä lomakkeita että lisätä pdf dokumentiin kommentteja, linkkejä, tekstiä ja kuvia. Kaiken tämän lisäksi ohjelma tuntuu käynnistyvän nopeasti ja se avaa PDF dokumentit tabeihin, ei omiin ikkunoihinsa. (tämä ominaisuus on toisille hyvä ja toisille huono juttu)

Tätä ohjelmaa kannattaa kokeilla jos Adobe Acrobat ohjelman perusversio ei ihan riitä, tämä on saatavilla sekä windows että linux binääreinä. Lisätietoja linkistä:

Foxit Reader – foxitsoftware.com

Isommille organisaatioille on tarjolla ns. enterprise versio, joka on myös ilmainen, mutta ohjelma on msi paketissa joka on helppo asennuttaa  automaattisesti isompaan määrään koneita. Muuten ohjelma taitaa olla sama.

Foxit Enterprise  Reader – foxitsoftware.com